Kontakta oss: Telefon +46 8 54 54 54 20+46 8 54 54 54 20 E-post: info@inobiz.se

Sök på Inobiz...

Inobiz gör integration enkel, snabb och skalbar

"Det tickar och går på Färskvaruhuset"

När en av matleverantören Färskvaruhusets kunder önskade sig en EDI-lösning var det ett krav som företaget ville möta. Sedan ett år tillbaka har de nu använt Inobiz produkter för att behandla ordrar och fakturor.

– Vi är jättenöjda. Inobiz installation är driftsäker och enkel att förstå, säger John Dunklint projektledare på Färskvaruhuset i  Göteborg. 

Färskvaruhuset är en rikstäckande leverantör av kött, fågel, chark och delikatessvaror till detaljhandeln. John Dunklint är ansvarig för att verksamheten fungerar, det gäller allt från drift av lager och affärssystem till logistiken. Efter ett år med Inobiz EDI-lösning är han nöjd med hur det fungerar.

– Det viktigaste är att den tickar och går och inte kräver någon handpåläggning – och det gör den, säger han.

Han tycker också att programvaran är enkel och väldigt användarvänlig. Han menar att vem som helst kan sköta det utan särskilt lång introduktion och företag behöver därför inte ha någon särskilt utbildad IT-ansvarig för att hantera programmet.

– Det är inte ofta det blir fel, men om det uppstår något så behöver man inte ringa på hjälp – det är lätt att förstå hur man ska göra det själv. Det behövs ingen manual. Har man en gång gjort ett felsök är det lätt att göra igen, säger han.

EDI-lösningen har även frigjort tid för säljarna.

– Fördelarna är att vi slipper få ordrarna per fax. Särskilt när det är statiska ordrar, då tar det bara säljarnas tid att knappa in artikelnummer manuellt, säger han.