Kontakta oss: Telefon +46 8 54 54 54 20+46 8 54 54 54 20 E-post: info@inobiz.se

Sök på Inobiz...

Inobiz gör integration enkel, snabb och skalbar

”Det måste gå blixtsnabbt – det är därför vi har Inobiz”

I Sibas system transporteras 2000 meddelanden varje dag, dels order och fakturor till och från leverantör, dels internorder från distrubutionslager till butiker i hela Norden.

Med hjälp av PipeChain började SIBA använda Inobiz produkter för 10 år sedan. PipeChain levererade lösningen och står fortfarande för konsulthjälp och support. Hans Broström, som är systemansvarig ekonom, är mycket nöjd med Inobiz.

– Inobiz system är otroligt snabbt och kan utan problem hantera de stora mängder transaktioner som vi har. Jag kan se hur över femtio order till butik går ut på under en minut. Snabbheten är viktig. De order vi skickar ut klockan tolv ska stå i lastbilar utanför respektive butik nästa morgon.

I Inobiz system har Hans Broström full koll på vad som händer.

– Jag har ett fönster uppe hela tiden. Om det är någon faktura som är fel så dyker det upp ett meddelande direkt, och jag kan kontakta kunden med en gång, säger han

– Det är lätt att administrera. Jag sätter upp ungefär en ny leverantör varje vecka. Vi kräver att man kör med EDI och när de anpassar fakturan enligt vår specifikation blir det lätt för mig att sätta upp en ny koppling.

 

Om SIBA AB

SIBA AB är ett av Sveriges ledande detaljhandelsföretag inom hemelektronik. SIBA säljer produkter inom Bild & Ljud, Dator & Telefoni och Kök & Tvätt till såväl konsument- som företagsmarknaden.

SIBA grundades av Folke Bengtsson 1951 och är ett av de äldsta familjeägda företagen i branchen. I koncernen ingår elektronikvaruhus i Sverige, Norge och Danmark samt avdelningar för företagsförsäljning i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Huvudkontoret ligger i Göteborg.